Full Service Event Agency

WMYH
WMYH

EVERYBODY
HAPPY?

Events en mensen samenbrengen, da’s waar we zelf kippenvel van krijgen. In deze wereld waarin we altijd ‘aan’ staan en allemaal verbonden zijn, halen wij die verbinding graag weer offline. In real life pakt de mayonaise gewoon beter — zeker als de setting zo juist zit dat iedereen er jaren nadien nog over napraat.

Want dat is exact waar we het voor doen. We willen jou en je klanten happy maken, en ervoor zorgen dat je merk boven het maaiveld uitsteekt. Dat is dan weer wat ons happy maakt.

DYNAMISCH MAAR BETROUWBAAR

Ken je dat gevoel dat de energie zo positief geladen is dat je gewoon wéét dat er schone dingen staan te gebeuren? Dat is onze motor, de vonk voor creativiteit en nieuwe ideeën. Het is precies die vibe die maakt dat we vastberaden zijn om te slagen in ons opzet en in elk project echt alles geven. Alleen dan kunnen we de betrouwbare partner zijn waar jouw klanten op kunnen rekenen.

EDGY MAAR PROFESSIONEEL

Waar we op mikken is de sweet spot waar edgy, pro en gesofisticeerd elkaar ontmoeten — een killer combo, als je ’t ons vraagt. De jaren ervaring die we hebben, vertalen zich in een erg professionele aanpak die over de hele lijn haarscherp blijft. We staan altijd op de uitkijk voor nieuwe ideeën, stijlen en inspiratie, kwestie van mee te zijn met het laatste van het laatste. Maar hoe avant-garde of gedurfd onze ideeën ook zijn, we weten dat alles staat of valt met de uitvoering. Professioneel zijn, dat zit in de finesse.

MEESTERLIJK MAAR TOEGANKELIJK

We bouwen een sterk, betrouwbaar team uit dat nauw samenwerkt en samen jaren relevante en vooral ongeëvenaarde expertise kan voorleggen. Die savoir-faire delen we graag met onze community in de vorm van onderbouwd advies. Diepgravend, maar speels en makkelijk te vatten. We vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor onze community en onze klanten. Dat zit niet alleen in de manier waarop we hen aanspreken, maar ook in hoe responsief we zijn.

We maken je niet alleen happy, we maken ook dat er vanalles gebeurt, met dank aan onze botten-aan-en-gaan-mentaliteit. Want dat is wat probleemoplossers nu eenmaal doen. We zijn zo vrolijk als Bob de Bouwer, vindingrijk als MacGyver en efficiënt als het A-team. Als dat geen dream team is, dan weten we het ook niet meer.

WE DOEN HET

  • KLEIN OF GROOT,
  • PUBLIEK OF PRIVÉ
  • VOOR BRANDS EN CORPORATES,

We doen het
klein of groot
publiek of privé
voor brands en corporates

en alles daartussen. Zolang we op dezelfde golflengte zitten en er een mooie WMYH-stempel op kunnen drukken.