Full Service Event Agency

Hoe maken we je happy?

Door ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Als we nu eens begonnen bij het begin?

Of het nu een meticuleuze briefing is of iets algemeners met ruimte voor interpretatie, jij bent de king. Onze klanten zijn de king. We passen ons aan als een kameleon, al vinden we het ook niet erg af en toe onze camouflage achterwege te laten om ervoor te zorgen dat alles in de juiste richting blijft gaan. Het is onze job om te weten, te verstaan, en vooral te voelen waar jij heen wil. Ons team wijst je de weg op zo’n manier dat het voelt alsof je in een zelfrijdende auto zit. Niet piekeren, gewoon relaxen. Wij zorgen er wel voor dat je op je bestemming aankomt.

Tijd voor creativiteit

Als je ons een briefing hebt gegeven met nog wat witruimte, dan hebben we een heel team klaarstaan om ideeën te delen. We voeren niet alleen uit, we maken heel graag deel uit van het bedenkproces. We hebben tenslotte wel wat jaren ervaring op de teller en het is onze job om mee te zijn met de laatste nieuwigheden. Misschien komen we dus wel met een wild idee, inclusief juist gedoseerde finesse, waar je zelf nooit op gekomen was.

First do right, then do good

Ideeën bedenken die knetteren is één ding, ze in de praktijk omzetten weer wat anders. Gelukkig is dat net onze forte. Tijd dus om een heldere strategie op te zetten, een timelime waar je geen speld tussen krijgt en een correct budget, zonder verrassingen, dank je wel. Als puntje bij paaltje komt, is de weg naar je event even belangrijk als het eindresultaat. We staan erop regelmatig te overleggen met zowel klanten als leveranciers, liefst van al samen, zodat alle neuzen in dezelfde richting staan.

Als er één ding is dat we liever niet doen, is het de kantjes ervan af lopen. Wat we liever lopen, is die extra mile. We werken precies en grondig, want die verwachtingen van jou willen we evenaren en liefst zelfs overtreffen.

We doen doodgewone dingen uitzonderlijk goed

Op maat, gepersonaliseerd, custom… Maakt niet uit welk woord je erop plakt, we willen gewoon duidelijk maken dat we het doen. Events organiseren is wat ons betreft een stiel, dus stoppen we er ook het nodige vakmanschap in Wist je trouwens dat we onze eigen stock en atelier hebben?

Wat je dus ook nodig hebt om van jouw event echt joùw event te maken, we kunnen het maken. We beginnen met de technische tekeningen en stoppen die in een render die je precies toont wat het wordt. De volgende stap is de ontwikkeling: we maken je stuk in ons eigen houtbewerkingsatelier. En nadien kan je daar alles opslaan wat je maar wil.

D-Day

First in, last out, dat zijn wij. Het doek mag dan al gevallen zijn, voor ons is de dag nog lang niet om. Onze job bestaat erin zowel voor als achter de schermen de kinken uit de kabel te werken, zodat alles op rolletjes loopt en jij je van niets iets moet aantrekken. We zijn er àltijd, weet je nog?

Laat ons evalueren

Werken en vergaderen met WE MAKE YOU HAPPY is een beetje zoals je favoriete boetiekhotel boeken: we zijn klein maar gesofisticeerd en gaan voor de persoonlijke aanpak. We laten je dus nooit vertrekken met een naar gevoel en zorgen er achteraf voor dat je ons niet vergeet. We staan open voor feedback en stellen je graag nieuwe mogelijkheden voor op basis van wat je goed vond. En dat lukt ons aardig, want nu we samen al zo ver zijn gekomen, weten we precies waar jij wild van wordt.